Loading Events

« All Events

Café-møde: Skab forbindelse med storytelling og engager dit team

Opdag hemmelighederne bag den gode historie og lær hvordan den kan inspirere, engagere og skabe samhørighed.
Tilmeld her

Historiefortælling kan både være en kunstart, men med en smule indsigt, kan det også være et praktisk og brugbart værktøj for de fleste i forskellige områder i arbejds- og privatlivet.

Bevidsthed om, hvordan man fortæller ‘den gode historie’ giver berigende fordele i en lidt flygtig og foranderlig verden, hvor det tit gælder om at brænde igennem fra første sekund. (ellers er mange allerede videre.)

Og i denne verden, hvor mange vil opleve at det går lige lovligt hurtigt nogle gange, kan historiefortællingens kunst virke som en dragende kontrast, der kan bidrage med at bringe os tættere sammen som mennesker. Den gode historie kan åbne og inspirere, skabe spørgsmål og følelsen af større samhørighed.

Men hvordan bygger man den famøse gode historie op? Den som får folk til grine, krumme tæer eller måske endda fælde en tåre? Hvordan skaber man interaktionen med publikum, og hvad er det den levende fortælling kan?

Oplev et inspirerende café-møde med historiefortælleren Aske Ebbesen, hvor du kan lære at mestre kunsten at engagere dit publikum (eller team!) gennem historiefortælling.

BestBrains Academy

Aske Ebbesen er historiefortæller og skuespiller. Alle hans historier bliver udviklet ud fra egne erfaringer, oplevelser, og observationer. Han mestrer at skabe en historie, som både er personlig og samtidig kan skabe eftertanke. Som er personlig uden at blive privat. Og han deler gerne ud af sine indsigter. Så kom til et spændende og anderledes cafémøde, hvor Aske vil give eksempler fra den virkelige verden, og fortælle om teknikker og metoder man kan bruge til at skabe den gode historie.

Aftenen er for alle nysgerrige, men kan være særligt relevant for dig, der er vant til at lede teams, arbejder som RTE’er, laver præsentationer for andre, eller arbejder med relationsarbejde på den ene eller anden måde.

*This event will be in Danish

Aske Ebbesen (©HEIN)

HEIN photography

PRACTICAL INFO

Date: Tuesday, June 18
Time: 17:00 - 18:30
Price: Free
Where:
BestBrains Academy
Prinsessegade 29A, 2nd floor 1422 Copenhagen, Denmark
View Venue Website
Phone: +45 71992872

Café-møde: Skab forbindelse med storytelling og engager dit team

Please fill in all required fields

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0