Loading Events

« All Events

Free event: Sing-along & networking

Sign up!

Træd ud af din komfortzone, og kom til fællessangs-cafémøde hos BestBrains Academy

De fleste af os bruger stemmen flittigt til at tale i det daglige, ikke mindst når vi er på arbejde, ofte uden at tænke over det. At bruge stemmen til at synge med, er derimod for mange forbundet med en vis sårbarhed, især hvis det er ude i det offentlige rum, f.eks. sammen med éns kollegaer.
Når vi gør noget, der er en lille smule ubehageligt og grænseoverskridende sammen med andre, kan det på positivsiden skabe bånd og følelsen af holdånd. (Yes, vi overlevede! Måske lød det endda momentvis ret godt, men først og fremmest gjorde vi noget for at have det sjovt og ikke for at stille op som gruppe i X-Factor)
Belønningen ligger i det kick, der kommer ud af at ‘overleve’ at kaste sig ud i noget, der måske føles en smule uvant og farligt. Og finde ud af at fællesskabet har vores ryg.
Denne aften vil der hovedsageligt blive sunget danske sange. Intet niveau eller specielle forudsætninger er påkrævet, der er både plads til erfarne badeværelsessangere og brummere. Vi synger en times tid, og herefter serverer vi lidt snacks og giver plads til networking.

De fleste af vores kunder og samarbejdspartnere kender Jesper Thaning, som en begavet Agile coach og underviser, men faktisk startede han sin akademiske vej på musikvidenskab, så det er selvfølgelig oplagt at det er ham, der akkompagnerer aftens sange.

Musikledsager

Jesper Thaning
BA i musikvidenskab, Agile coach og SAFe® Program Consultant (SPC)

Backinggruppe

Rikke V. & Bent & Rikke M.
Resten af Academy-gruppen vil på aften yde vokal opbakning, dog uden særlig relevant faglig baggrund eller kompetencer:)

Practical info

Date: Tuesday, May 14
Time: 17:30 - 19:00
Price: Free
Where:
BestBrains Academy
Prinsessegade 29A, 2nd floor 1422 Copenhagen, Denmark + Google Map
Phone: +45 71992872

 

Free event - Sing-along & networking

Please fill in all required fields

Send free ticket to:

Looking for more than just another Agile class?

Then you’ve found the right place. We want to take Agile training to the next level and believe that effective learning should be just as fun, interactive and inspiring as serious business and hard work. We’ve created a space, which is designed to meet the high expectations from our driven, creative trainers and consultants, and for you to feel comfortable, almost like home.

We are located only 2 minutes walk from Christianshavn Station and 12 minutes from Copenhagen airport (Kastrup) by metro.

Watch this video for more information.

Thank you for being such wonderful hosts – absolutely fantastic environment (+ delicious food) to support the learnings.- Sending my husband to the course asap!

Mia Golan

Nordea