Mangler du lokaler til din næste workshop, teamdag eller kursus?

BestBrains Academy kan nu tilbyde at lægge vores hyggelige og super anvendelige undervisningsrammer til jeres næste firmaevent. 

bedroom

Thank you for being such wonderful hosts – absolutely fantastic environment (+ delicious food) to support the learnings.- Sending my husband to the course asap!

Mia Golan

Nordea

Central beliggenhed i København  

 •  Et stenkast fra Christianshavns Torv -med metro og flere buslinjer
 • 10 min. fra Kongens Nytorv (gang)
 • 12 min. fra Københavns Lufthavn (metro)

 

 

 

 

 

bedroom
bedroom
lokale leje bestbrains academy
Vi afholder selv vores kurser i disse lokaler og en kursusdag hos os kan f.eks. byde på følgende:
 • 8:30  – Café-område – ½ time før kursusstart disker vi op med en kaffe/the/juice og morgenmad. 
 • 09:00 – Kursisterne trækker ind i undervisningslokalet udstyret med velfungerende av-udstyr. Her er alle vægge beklædt med whiteboards og på bordene, som er stillet op i ‘øer’ er der der lagt post-its, sharpies og piberensere, som indbyder til at blive brugt til kreativ udfoldelse.
 • 10:00 – Det er tid til gruppearbejde – Kursisterne fordeler sig ved de runde borde i caféen, breakout-området, som er placeret i forlængelse med køkkenet, lige op til undervisningslokalet. 
 • 12:00 – Det er tid til frokost. Der er gjort klar i caféen, hvor der er anrettet en buffet. Eksempler på menu: Build your own slider – The Korean style, Autentisk Arabisk/Syrisk buffet, Hawaiianske bowler med frisk laks. 
 • 12:40 – Frokostpausen er slut  – Tilbage til undervisningslokalet. Her kan underviseren f.eks. invitere til en walk’n’talk i vores skønne nærområde. Vi bor lige op til både Christianshavns kanaler og naturområdet ved Christiania, som danner en unik og historisk ramme for samtale og refleksion på uformel vis.
 • 14:30 – Det er tid til en pause og lidt sødt til hjernen, så deltagerne kan få lidt fornyet energi. Her inviterer køkkenet på f.eks. frisklavet popcorn, kage fra ét af vores lokale kvalitetsbagerier, is eller hjemmelavede bananpandekager.                

 (Pris 650 kr. ex. moms per deltager ved min. 12 deltagere) 

Lokaler indrettet til undervisning, kreative teamprocesser og networking

Vores indbydende kursuslokaler i hjertet af Christianshavn er velegnet til både faglige og sociale arrangementer, med udsigt til Vor Frelsers kirketårn, og metroen og det pulserende byliv lige om hjørnet. Indretningen af huset sætter rammerne for et ideelt læringsmiljø, hvor der både er taget hensyn til behovet for fordybelse og koncentration i en given undervisningssituation, og behovet for at kunne mødes over en uformel snak om stort og småt. Vores køkken og caféområde er i mange sammenhænge blevet brugt til break-out sessions og/eller networking, og er i sig selv et hyggeligt og uformelt område for spisning og diverse pauser.

Vi kan tilbyde hel- eller delvis forplejning, som bliver sammensat ud fra de ønsker, du evt. måtte have. Alt efter ønske til bord- og stoleopsætning, lejer vi ud til grupper i størrelsesordenen 10-50 personer.

Vi er parate til at vejlede dig, i forhold til det event du ønsker at afholde, og kan give en ærlig vurdering af, om vi har det der skal til, for at opfylde dit/jeres behov. Du er også meget velkommen til at komme på besøg inden. 

Vores lokaler er udstyret med av-udstyr, og vi kan efter aftale også være behjælpelige med det meste andet udstyr. 

Eksempler på priser for mødepakker

Alm. mødepakke  – Inkluderer lokaleleje + caféområde fra kl. 9:00-17:00

Inkl:

 • Kaffe/the/vand ad libitum
 • Dagens frugt og nødder
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddags-boost (så som kage, friskpoppede popcorn, is + diverse snacks)

 

Pris: 625 DKK per person ex. moms ved min. 12 deltagere 

 

Stor mødepakke  – Inkluderer lokaleleje + café-område fra kl. 8:30-17:00

Inkl: 

 • Kaffe/the/vand ad libitum
 • Morgenmad (så som varme pain au chocolate, frisk brød og diverse pålæg)
 • Dagens frugt og nødder
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddags-boost (så som kage, friskpoppede popcorn, is + diverse snacks)
                                                                                                         Pris: 700 DKK per person ex. moms ved min. 12 personer 

 

*Lokalerne kan også lejes uden mødepakke, med adgang til køkkenfaciliteter og tre toiletter. 7000 DKK ex. moms per dag ved max. 25 deltagere. 150 kr. ex. moms tillægges per deltager over dette antal. 

section-bg
rikke.myung.bestbrains

Kontakt BestBrains Academy Event for et uforpligtende tilbud

Jeg hedder Rikke og er din kontaktperson, når du ønsker at leje vores lokaler. Jeg tillægger selv de fysiske rammer stor betydning i min hverdag, og er ansvarlig for at vores location fremstår visuelt indbydende og hyggelig, samt er praktisk og fleksibelt indrettet til f.eks. undervisning og møder. 

Hos os får du et rigtig godt udgangspunkt for at skabe unikke oplevelser, og vi hjælper gerne med at designe og tilrettelægge dit event.

rikke.myung@bbacademy.dk

generator-68

You have successfully subscribed. You'll receive a confirmation mail to complete the subscription.