Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vejen til Det Højtydende Team

Få inspiration til hvordan du kan udvikle et team til det næste niveau.
Tilmeld!

At organisere sig i teams er helt centralt for de fleste organisationer, og teams er tillige fundamentet i al agil udvikling.

Dette dels i Scrum men også i en skaleret agil verden, og ikke mindst når vi taler om udvikling af nye produkter, services og innovation.

Imidlertid bliver en arbejdsgruppe ikke til et højtydende team (og heller ikke til et de facto team), blot fordi den ‘udnævnes’ til et team.

På Café-mødet torsdag den 2. maj ser vi nærmere på de omstændigheder, som skaber grundlaget for et sammenhængende team. Du får bud på, hvilke ‘greb’ du kan anvende både i og udenfor teamet, således at et team får mulighederne for at udvikle sig i retningen af det højtydende team.

Café-mødet er relevant for alle der arbejder i og omkring team, herunder Teamledere, Product Managers, Business Owners, Product Owners, Scrum Masters og ledere, samt naturligvis teamdeltagerne selv.”

Practical info

Date: Thursday, May 2
Time: 17:30 - 19:00
Price: Free
Where:
BestBrains Academy
Prinsessegade 29A, 2nd floor 1422 Copenhagen, Denmark + Google Map
Phone: +45 71992872

 

Underviser

Finn har mange års erfaring i at coache ledere og teams i store, agile transformationer og han trækker således også parelleler til den agile ledelse.

Finn har arbejdet med udvikling af grupper, nydannede teams og det højtydende team både i felten og konceptuelt. Han har designet flere workshops og forløb for grupper og teams, ligesom han har faciliteret en lang række sessioner med fokus på teamudvikling og i forlængelse heraf ledelse af teams og grupper. Han har tillige indgående beskæftiget sig med ledelsesteamet og effektive ledergrupper, herunder de faktorer der øger chancen for, at lederteams bliver effektive. Ledelsens opgaver, de forudsætninger og processer der skal arbejdes med for at skabe effektive ledergrupper og teams.

Finn Leander
Agile Transformation Coach & Trainer, SPC

Tickets are not available as this event has passed.