Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gratis café-møde: Merværdi 30 gange om ugen med DevOps & Continuous Delivery (DK)

Hør om DevOps i praksis, og om hvorfor DevOps er så vigtigt for at lykkes med agil udvikling.
Tilmeld!
 
 

Bent Jensen fortæller om DevOps  og relationen til agil udvikling.

Lars Thorup fra virksomheden Triggerz og Line Frost Pedersen fra Djøf fortæller om DevOps i praksis, som det opleves både fra udviklings- og kundesiden.

Lars fortæller om de forskellige typer af automatisering, som teamet skal udvikle, for at de kan sætte forbedringer i drift mange gange hver dag. Det giver både fordele og nye udfordringer i udviklernes daglige arbejde, som vi også vil komme ind på.

Line fortæller om, hvordan det er, og hvad det kræver, at være kunde hos en leverandør, som leverer ændringer og forbedringer konstant. Og om hvordan det er at drive en platform for undervisere, medlemmer og kunder, som udvikler sig dag for dag, nogle gange time for time.

Endelig slutter vi cirklen med at belyse den rolle DevOps spiller i store projekter som ofte også er tynget af vægten af mange årsværk legacy-kode.

Liberating Structures
 
 

Dem kan du møde

  • Lars Thorup er CTO i Triggerz og har arbejdet med eXtreme Programming, agile metoder, automatiseret test og DevOps i over 20 år.
  • Bent Jensen er Partner i BestBrains Academy og agil pioner i Danmark. Han har arbejdet med Agile metoder i mere end 20 år, og har de seneste år arbejdet med at hjælpe store virksomheder med at implementere rammeværket SAFe for skaleret agil udvikling. 
  • Line Frost Pedersen er udviklingskonsulent hos Djøfs Kurser og Uddannelser.
    Hun er projektleder på udvikling og implementering af Djøfs læringsportal leveret af Triggerz. Djøf var Triggerz’ første kunde.

 

 

PRACTICAL INFO

Date: Tuesday, November 5, 2019
Time: 17:00 - 19:00
Price: Free
Where:
BestBrains Academy
Prinsessegade 29A, 2nd floor 1422 Copenhagen, Denmark
Phone: +45 71992872

Tickets are not available as this event has passed.