Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Liberating Structures (DK)

Udvid din værktøjskasse med et væld af nye faciliteringsteknikker
Tilmeld!
 

Liberating Structures

Forestil dig at du hele livet igennem har haft adgang til et alfabet bestående af blot fem bogstaver. Hvor mange forskellige ord eller idéer ville du kunne udtrykke? Hvor begrænset ville du ikke være, når det gjaldt om at kommunikere? Hvor kedeligt, repetitivt og frustrerende ville det ikke være at interagere med andre mennesker?

 
Et overraskende faktum er, at mange mennesker faktisk blot besidder fem grundlæggende strukturer, når de organiserer, hvordan grupper samarbejder og kommunikerer. Disse konventionelle strukturer er “Præsentation”, “Den styrede samtale”, “Statusrapportering”, “Den åbne Diskussion” og “Brainstorming”.
 
Vi vil invitere dig til at udvide dit alfabet fra fem bogstaver til hele 33 bogstaver og derigennem åbne en ny verden af muligheder
for dig, hvad angår måder at interagere og samarbejde på. Disse 33 bogstaver kaldes LIBERATING STRUCTURES.
 
 
Liberating Structures er teknikker, der er designet til at inkludere og engagere mennesker. Teknikkerne kan kombineres på utallige måder og er derved anvendelig i mange situationer i livet. Vi kan bruge teknikkerne på tværs af udfordringer eller muligheder – store som små, simple eller komplekse.
 
Hvis du er optaget af, hvordan vi kan forbedre vores formåen i livet – hvad enten det er i privat eller professionelt regi, så vil Liberating Structures være en brugbar værktøjskasse for dig.
 
Liberating Structures er anvendlige for CEOs, senior executives, mellemledere, undervisere, konsulenter, facilitatorer, studerende, sundhedsfaglige, militærfolk, offentligt ansatte, politikere – og mange mange flere… Vi kan alle få glæde af Liberating Structures.
Efter denne aften vil du være i stand til selv at kunne prøve kræfter med at tilrettelægge møder, samtaler, events, evalueringer osv. i din egen organisation ved at anvende teknikkerne. 
 
Vi glæder os til at se dig til en super spændende eftermiddag/aften. Man behøver intet at vide om systemudvikling, “Agile”, “Scrum”, SAFe” eller lignende for at få udbytte af sessionen.
 
Vel mødt!
 
 
Søren Weiss og Jesper Thaning står for at guide dig igennem teknikkerne.
Liberating Structures

PRACTICAL INFO

Date: Tuesday, October 1, 2019
Time: 17:30 - 19:00
Price: Free
Where:
BestBrains Academy
Prinsessegade 29A, 2nd floor 1422 Copenhagen, Denmark
Phone: +45 71992872

Tickets are not available as this event has passed.