Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

User Story Mapping

Få inspiration til hvordan I effektivt nedbryder, prioriterer, afklarer og klargør opgaverne til jeres teams.
Tilmeld!

Arbejder du med user stories? Så har du sikkert også oplevet, at helheden kan drukne i detaljerne, og at forståelsen mellem forretningen og udviklerne halter.

User Story Mapping

Jeff Patton er pioner indenfor teknikken “User Story Mapping”, som han har beskrevet i bogen af samme navn. Det er en enkel og supereffektiv teknik til at skabe overblik og sikre, at alle involverede har samme forståelse, og sammen er i stand til at planlægge og prioritere.

Lær på få timer nok til at anvende denne teknik til at skabe overblik over et projekt, en feature eller en release. Du kan med fordel anvende det i forbindelse med behovsafklaring, planlægning og som middel til at facilitere en mere meningsfuld dialog mellem alle deltagerne i et agilt projekt.

Jesper Thaning giver en hands-on introduktion til user story mapping, så du selv kan tage teknikken i brug efter café-mødet.

Dette café-møde vil blive afholdt på dansk

PRACTICAL INFO

Date: Thursday, May 2
Time: 17:00 - 19:00
Price: Free
Where:
BestBrains Academy
Prinsessegade 29A, 2nd floor 1422 Copenhagen, Denmark
View Venue Website
Phone: +45 71992872

UNDERVISER

Jesper hjælper med at indføre agile praksisser i organisationer ved at træne og uddanne projekt- og udviklingsteams, projektledere, Product Ownere og ledere.

Jesper Thaning har arbejdet på agile softwareprojekter både i det private og det offentlige i over 15 år, og har erfaring med stort set alle dele af udviklingsprocessen.

Jesper Thaning

Jesper Thaning
Agil træner og rådgiver. Partner BestBrains Academy – Scrum, Kanban, Product Owner-ship, SAFe og agil coaching

Tickets are not available as this event has passed.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0